Muiden silmissä

Suosituksia kuntavaaleihin 2017


Olen tuntenut Ilonan vuosia ja ollut vaikuttunut siitä, miten positiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella Ilona tekee vihreää politiikkaa. Ilona on osallistamisen asiantuntija, joka pitää huolen siitä, että äänen saa kuuluviin niin nuoret kuin aikuisetkin. Tuusula on avoimempi ja läheisempi kunta asukkailleen, kun Ilona on mukana hoitamassa asioita.   
                            
Ville Niinistö, kansanedustaja, Vihreiden silloinen puheenjohtaja


Erityisopettajana Ilona tietää miksi syrjäytymisen ennaltaehkäisy ja köyhyyden torjunta ovat politiikan keskeisiä tehtäviä. Yhdenvertaisimmat yhteiskunnat pärjäävät paremmin - niin myös kunnat ja Ilona rakentaa Tuusulaa, jossa ei torjuta köyhiä, vaan köyhyyttä aiheuttavia rakenteita ja annetaan jokaisen kukoistaa.

Maria Ohisalo, köyhyystutkija, Vihreiden varapuheenjohtajaOlen tuntenut Ilona Toivasen jo vuosikymmenen. Olen aina ihaillut Ilonan kykyä ja rohkeutta tarttua toimeen. Ilona on loistava kuuntelija ja tehokas tekijä. Tuusula saa Ilonasta sinnikkään, kyvykkään, ihmisläheisen ja tarmokkaan pormestarin.


Touko Aalto, kansanedustaja, Vihreiden varapuheenjohtajaMinulle on ilo ja kunnia pitää Ilonaa ystäväni. Hän on nainen, joka tekee työtä täydellä sydämellä paremman maailman eteen. Tuusula on parempi kunta Ilonan sisukkuuden takia. Ammattitaidolla ja lämmöllä hän puolustaa tasa-arvoa, avoimuutta ja ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa. Ilona on ihminen, jota Tuusula ja koko tämä maa tarvitsee.

Emma Kari, kansanedustaja, Vihreät
Näissä kuntavaaleissa Tuusulassa kannattaa ehdottomasti äänestää vihreiden Ilona Toivasta. Olen tuntenut Ilonan jo pitkään ja tiedän hänen tekevän politiikkaa maanläheisellä ja eteenpäin katsovalla otteella. Jos haluat Tuusulaa tulevaisuuteen vievän ihmisen, jolla on erityisopettajan ymmärrys elämästä ja auktoriteetti, valitse Ilona. Ilona tekee töitä niin ilmastonmuutoksen torjumiseksi kuin arkisen ja toimivan Tuusulan hyväksi. Ilona on yhteistyökykyinen ja häneen on helppo luottaa. Jos asuisin Tuusulassa äänestäisin Ilonaa.

Anni Sinnemäki, apulaiskaupunginjohtaja, Helsinki


Kuluneella valtuustokaudella Ilona on omalla toiminnallaan nostanut vihreiden roolia valtuustossa. Ilona on toiminut ryhmien välisissä neuvotteluissa sihteerinä, ja tehnyt rakentavia kompromissiesityksiä jotka ovat johtaneet hyvään yhteistyöhön valtuustoryhmien kesken. Tuusulassa tarvitaan osaavia, rohkeita, tehtäväänsä sitoutuvia luottamushenkilöitä. Ilona on juuri sellainen.

Tuija Reinikainen, Tuusulan valtuuston puheenjohtaja 2013-2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti