maanantai 31. elokuuta 2015

Valtuustoaloite: Koirapuisto Jokelaan

Vuosina 2009–2013 on tehty lukuisia aloitteita koirapuiston saamiseksi Jokelaan. Tuolloin vastaus on ollut seuraavanlainen: Jokelassa Peltokaaren kaava-alueelle on tehty kaavavaraus koirapuistolle, joka on tarkoitus rakentaa alueen kunnallistekniikan valmistuttua – toisin sanoen aikaisintaan vuonna 2015. Lisäksi on mainittu viheraluestrategia jossa tullaan linjaamaan missä koirapuistot sijaitsee.

Nyt vuonna 2015 viheraluestrategia on valmis ja hyväksytty, siinä linjataan että jokaisessa kuntakeskuksessa tulisi olla koirapuisto. Lisäksi näyttää siltä, että Peltokaaren koirapuisto on yhä kaukainen unelma ja kyläläiset alkavat tuskastua odottamiseen. 

Me Jokelalaiset valtuutetut vaadimme siis, että Jokelaan saadaan koirapuisto jo ennen tuota Peltokaaren kaava-alueen toteutumista. Sijaintina voisi olla esimerkiksi junaradan ja tiilitehtaan välissä oleva ”pöheikkö”. Jokelalaiset koiranomistajat ovat valmiita tulemaan myös talkoisiin koirapuiston toteuttamiseksi, jotta kustannukset kunnalle pysyisivät matalina. Asiasta on vireillä myös adressi jossa on tällä hetkellä 74 allekirjoitusta. Adressi tullaan luovuttamaan kunnantalolle, mikäli asia ei aloitteen pohjalta lähde rivakasti etenemään.Tuusulassa 31.8.2015

Ilona Toivanen
Sari Heiskanen
Kirsi Viitanen
Sami Tamminen
Kari Kinnunen
Kari Friman