tiistai 4. kesäkuuta 2019

Hakemukseni Vihreiden puoluevaltuuskuntaanAlla Uusimaa-listalle lähettämäni esittely, siinä sanotusta poiketen, kuten videolla käy ilmi, en pääse osallistumaan piirin kokoukseen ja olen pahoillani siitä. Olkaa yhteyksissä, jos on kysyttävää!


Olen 36-vuotias erityisopettaja ja toisen kauden valtuutettu Tuusulasta. Vihreiden jäsen olen ollut kymmenisen vuotta ja toiminut eri tasoilla niin valtakunnallisesti, piirin kuin paikallisyhdistyksenkin aktiivina, ensin Keski-Suomessa ja sittemmin täällä Tuusulassa.

Olen ollut puoluevaltuuskunnan jäsen nyt neljä vuotta, ensin kaksi vuotta varajäsenenä ja sitten kaksi varsinaisena. Haen jatkoa varsinaiseksi jäseneksi vielä kahdeksi vuodeksi.

Puoluevaltuuskunnassa olen nostanut keskusteluun etenkin lukutaitoon, yleisesti koulumaailmaan ja erityisesti ammatilliseen koulutukseen liittyviä asioita. Olen osallistunut kokouksiin säännöllisesti ja aktiivisesti.

Tulevalla kaudella haluaisin kehittää ja olla aktiivisempi etenkin piirin sisäisessä yhteistyössä. Olin ehdolla eduskuntavaaleissa saaden listan 9.eniten ääniä, 2410 ääntä. Tämä vakuutti minut siitä, ett minun kannattaa jatkaa teemojeni kanssa aktiivisena politiikassa.

Olkaa yhteyksissä jos on mitä vaan kysyttävää, tavataan viimeistään piirin kokouksessa ja/tai puoluekokouksessa!

Terkuin, Ilona