Mie, meitsi, mä

Juhlakuosissa
Olen 35-vuotias Jokelassa asuva erityisopettaja. Jokelaan muutin kesällä 2011, sitä ennen asuin keski-Suomessa useamman vuoden. Työskentelen yläkoulussa laaja-alaisena erityisopettajana, tehden työtä pääasiallisesti samanaikaisopettajana. Rakastan työtäni ja rakastan tätä kuntaa.


Politiikassa minulle tärkeää on ensisijaisesti ilmastonmuutoksen hillitseminen ja maapallon pitäminen elinkelpoisena myös lapsillemme ja heidän lapsillensa. Tämä on tärkeintä mitä ylipäänsä on. Sen lisäksi minulle läheisiä teemoja on nuorten hyvinvointi ja avoin tulevaisuus (myös työni kautta) sekä osallistaminen, politiikan avoimuus ja erilaiset vaikuttamisen mahdollisuudet tasavertaisesti kaikille kunta- ja kansalaisille.

Puolimaraton toukokuussa 2018
Maalla


Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa tekeminen täyttää arjen melko tehokkaasti. Lisäksi harrastan lukemista, juoksemista ja ystävien kanssa oleskelua. Tykkään paljon matkustamisesta ja reissuilla valokuvaamisesta.

Tykkään tehdä asioita yhdessä ja yhteistyössä. Olen huono riitelemään ja korostamaan itseäni ja omaa toimintaani. Tuusulan valtuustossa on tämän kauden aikana näkynyt molempia trendejä. Toivon, että seuraava valtuusto rakentaa uutta Tuusulaa yhdessä ja hyvällä yhteishengellä alusta alkaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti